Secretaria

     Horari: dimarts i dijous no festius, de 19:30 a 21:30h

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres:

  • Presencialment al Casal en horari de Secretaria.
  • Per telèfon al 93 485 48 24 en horari de Secretaria.
  • Per Correu electrònic, a aeicaria@hotmail.com

Nou Soci/a

  L’A. E. ICÀRIA promou i organitza activitats relacionades amb el món de la muntanya, la cultura, el Slot, la fotografia i el lleure en general per als socis i simpatitzants. Algunes activitats són exclusives per a socis.
  Ser soci us permet participar en totes les activitats a preus avantatjosos i tramitar la tarja de federat de la FEEC, obligatòria per a totes les activitats de muntanya organitzades per ICÀRIA.
  Podeu fer-vos soci emplenant un formulari a secretaria i fer el pagament de la quota en metàl·lic o per transferència.

Llicència FEEC

Per a qualsevol activitat relacionada amb la muntanya, organitzada per una entitat federada com la nostra, cal ser soci i disposar de la tarja de federat anual o temporal que tramitem per a qualsevol soci. La tarja de federat anual es pot adquirir des de desembre de l’any anterior i és vàlida per tot l’any.
Per tramitar-les, adreceu-vos a ICÀRIA, en horaris de secretaria presencialment, per telèfon o correu elecrònic i fer el pagament en metàl·lic o per tranferència.
Podeu consultar les modalitats i costos de la tarja de la FEEC aquí.

Informatius i Recordatoris

  Per tal que socis i simpatitzants estiguin puntualment informats de les activitats que organitzem o en les que hi col·laborem, així com de temes de secretaria en general, enviem mensualment l’Informatiu per correu electrònic, o al mòbil (WhatsApp) i també enviem uns recordatoris, cada setmana, amb  activitats per  promoure’n la participació.
  Si no sou soci però us interessa estar al corrent de les nostres activitats, podeu inscriure-us a la llista de simpatitzants enviant un correu a aeicaria@hotmail .com

Preguntes freqüents

Els dimarts i dijous no festius, de 19:30 a 21:30 h.

Dins d’aquest horari, us atendrem personalment o per telèfon al 93 485 48 24 i veurem els correus electrònics que ens hagueu enviat a aeicaria@hotmail.com

Fora d’aquest horari no us podrem atendre personalment ni per telèfon.

Si sou soci o sòcia, els darrers dies de mes rebreu puntualment per correu electrònic l’Informatiu ICÀRIA amb tota la informació del mes següent i també, a principis de cada setmana amb una activitat rebreu un  recordatori amb el programa de la setmana.

Si ens ho demaneu, també podeu rebre l’Informatiu i els recordatoris per WhatsApp.

A més, sempre podeu consultar tota la informació a través d’aquesta pàgina web.

Els no socis poden sol·licitar la recepció de l’Informatiu i els recordatoris per correu electrònic a aeicaria@hotmail.com. El vostre correu quedarà incorporat a la base de simpatitzants i el rebreu periòdicament.

A més, sempre podeu consultar tota la informació a través d’aquesta pàgina web.

Heu de passar per secretaria, com a màxim el darrer dijous abans de la data de l’excursió, per inscriure-us i fer el pagament corresponent en metàl·lic segons la modalitat.

També podeu fer la inscripció per telèfon a secretaria al 93 485 48 24, fer una transferència al compte d’ICÀRIA i enviar-nos el comprovant de pagament per correu electrònic aeicaria@hotmail.com abans de les 19 h del dijous previ a l’excursió.

Si no disposeu de la tarja de federat vigent, obligatòria per a totes les activitats de senderisme que organitza qualsevol entitat federada, des de secretaria us tramitarem l’assegurança temporal.

Si. La inscripció us costarà una mica més i, si no teniu l’assegurança de la FEEC, obligatòria per a totes les activitats de senderisme que organitza qualsevol entitat federada, us la tramitarem des de secretaria.

A partir del mes de desembre la podeu demanar presencialment a secretaria, per telèfon o correu electrònic i efectuar el pagament en metàl·lic o amb una transferència al compte d’ICÀRIA, enviant-nos per correu electrònic el justificant de pagament.

La data a partir de la qual es pot sol·licitar la tarja s’anunciarà oportunament a l’Informatiu ICÀRIA i la pàgina web.

Us recomanem que la demaneu el mes de desembre; així tindreu cobert tot l’any entrant.